فروشگاه اینترنتی کتاب/انتشارات ستاره جاوید| وارد شوید

مراسم تجلیل ازاستاد براتی پور در پانزدهمین جشنواره قلم زرین

دسته‌بندی: اخبار فرهنگی
تاریخ: 13 مرداد 1396
بازدید: 250 بازدید
مراسم تجلیل ازاستاد براتی پور

به گزارش رک نیوز:مراسم اختتامیه پانزدهمین دوره جشنواره قلم زرین عصر چهارشنبه ۱۴ تیر ماه سال1396، همزمان با روز قلم در سالن اجتماعات انجمن قلم ایران برگزار شد.

در این مراسم که با حضور علیرضا مختارپور، دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، محمدرضا سرشار، رئیس انجمن قلم ایران و جمعی از نویسندگان و ناشران کشور همراه بود، عباس براتی‌پور، شاعر انقلاب و دفاع مقدس مورد تجلیل قرار گرفت.

جایگاه استاد براتی‌پور در توسعه و ترویج ادبیات انتظار

علیرضا مختارپور در ادامه این مراسم، در تجلیل از مقام عباس براتی‌پور عنوان کرد: افرادی که دوران انقلاب و دفاع مقدس را با اشعار ایشان سرکرده‌اند، می‌دانند که ایشان و استادانی مانند ایشان چه خدمت بزرگی در عرصه شعر انقلاب و دفاع مقدس و همچنین شعر انتظار داشته‌اند.

به طوری که تأثیر اشعار شاعرانی چون ایشان در نسل‌های بعدی به روشنی خودنمایی می‌کند.از نویسندگان کتاب‌هایی که می‌خواندم تشکر می‌کردمعباس براتی‌پور نیز به عنوان چهره مورد تجلیل این مراسم، به بیان خاطراتی از دوران جوانی خود پرداخت و گفت: من در دوران دبیرستان قرائت خوبی داشتم، در کلاس هشتم در ساعت فقه، کتاب نهج‌البلاغه با ترجمه جواد فاضل را می‌خواندم. عاشق این کتاب شده بودم اما پولی نداشتم که بتوانم آن را بخرم. بنابراین یک دفتر ۲۰۰ برگ کاهی خریدم و با امانت گرفتن این کتاب توانستم بیش از نیمی از آن را بنویسم.

این شاعر انقلاب و دفاع مقدس افزود:

در این مراسم این شاعر انقلاب و دفاع مقدس افزود: علاقه من به مطالعه به حدی بود که بعد از زمان مدرسه، از ساعت ۴ بعداز ظهر به کتابخانه مجلس می‌رفتم و تا زمانی که چراغ‌های کتابخانه را خاموش می‌کردند، به مطالعه می‌پرداختم. به طور کلی هر کتابی که دستم می‌آمد می‌خواندم. در واقع من کتاب را نمی‌خواندم، بلکه می‌خوردم. چراکه هر کتاب را چند بار می‌خواندم و اشعار آن را حفظ می‌کردم.

وی با اشاره به برخی عادت‌های همیشگی خود در مطالعه عنوان کرد: من همیشه بعد از مطالعه کتاب‌ها، نویسنده اثر را پیدا می‌کردم و اگر آن نویسنده در قید حیات بود از ایشان تشکر می‌کردم و اگر به رحمت خدا رفته بود برای ایشان طلب مغفرت می‌کردم. به عنوان مثال در دوره‌ای چند غزل خوب صابر همدانی شنیده بودم و به تهران رفتم  از کتابخانه زوار، دیوان این شاعر را خریدم و خواندم و بعد مقبره او را در امامزاده عبدالله پیدا کردم و فاتحه‌ای برای او خواندم.

براتی‌پور ادامه داد:

جالب است بدانید اولین کتابی که من خریدم دیوان حافظ کوچکی است که آن را ۶۰ سال پیش خریدم و همیشه همراهم بود و آن را می‌خواندم. بعد از ازدواج هم در اولین سالگرد ازدواجم، همسرم قصد داشت هدیه‌ای به من بدهد. از من پرسید چه هدیه‌ای برای شما بگیرم که من گفتم دیوان صائب را برایم بخر که در نهایت ایشان با پول خودم این کتاب را برایم خرید.

گفتنی است در این مراسم محمدرضا سرشار، رئیس انجمن قلم ایران درباره چگونگی انتخاب روز قلم و یوسف قوجق، دبیر جشنواره قلم زرین درباره روند برگزاری پانزدهمین دوره این جشنواره سخنرانی کردند. همچنین احمد نیک طلب مشهور به یاور همدانی از شعرای انقلاب اسلامی غزلی را به عباس براتی پور تقدیم کرد. هادی خورشاهیان از شاعران و نویسندگان کشور و از  شاگردان استاد براتی پور نیز به تشکر و قدردانی از استاد قدیمی خود پرداخت.بخش پایانی این مراسم نیز به معرفی و تقدیر از نویسندگان و ناشران برگزیده پانزدهمین دوره جشنواره قلم زرین اختصاص داشت.

نشر ستاره جاوید

مدیریت انتشارات

رفتن به بالای صفحه

آدرس

تهران خ امام خمینی بین خ رودکی و خوش کوچه رحیمی بن بست امیری پلاک۱۰واحد۳

تلفن دفتر:۶۶۳۶۷۶۶۳ ۰۲۱
تلفن همراه:  ۰۹۱۲۶۳۵۹۳۹۵
کد پستی:۱۳۴۶۸۷۳۳۹۱
ایمیل:setarejavid.pub@gmail.com

۰۲۱-۶۶۳۶۷۶۶۳
با ما در تماس باشید

انتشارات ستاره جاوید (ناشر تخصصی ادبیات) دارای مجوز شماره ۱۴۱۸۱ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.تمامی حقوق محفوظ است